Stenkvistarna

Det här är vi;

Familjen består förutom av våra fyra hundar, av fem personer, men det äldsta barnet Emelie har flyttat hemifrån, till Uppsala för att studera till sjuksköterska. I övrigt består familjen av Erik, Ann-Katrin och sönerna Gustav och Kalle.

Vi bor i Norrköping, men ibland på landet i närheten av Vingåker. Gårdsnamnet är Valleräng. Där har vi lite får, närmare bestämt Gotlandsfår. Vi är väl sk månskensbönder!

Kalle 12år studerar på Kunskapsskolan och ska bli fotbollsproffs. Ägare av Vallerängs Jenny Jazz, 7 månader ung. Gustav 14 år studerar också, på Hagaskolan i en sk musikklass. Vill jobba med datorer. Båda spelar fotboll i Eneby bollklubb och tycker att hundutställningar är pest!

Erik sitter med i Specialklubben för västgötaspetsstyrelse. Har även ett gäng Gotlandsfår och älskar att köra traktor. Jobbar på Vrinnevisjukhuset.

Ann-Katrin är ringsektererare, gått kennelklubbens uppfödarutbildning och sitter med i Östergötlands kennelklubbs styrelse. Drejar på fritiden och jobbar på ERLA-skolan Östra som skolsköterska. Bästa skolan!

 

 

 

Babben, Kalle och Liisa.
Ann-Katrin och Emelie (inte Sandra) reportage i tidningen Härliga hund.
Gustav har mysstund med sin vän.
Lillan och jag i valpfinalen STOKK.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.05 | 13:23

Trevlig och bra introduktion.
Jag ensamstående pensionär på 79 år, fysiskt i bra form, går 10 km utan problem. Bor nära natur. Bedömmer ni hunden lämplig för mi

...
26.08 | 00:23

Hej! Jag har tyvärr inga valpar just nu.

...
25.08 | 19:01

Hej vad kostar det att köpa valp av er?vill gärna köpa en västgötaspets!

...
27.01 | 20:49

Hej. intresserad att köpa en västgötaspets tik. Jag bor i Norge och kommer flytta ut från Oslo till "landet" i slutet av 2018. hur ser valpkull planer framöver?

...
Du gillar den här sidan