Valputställning i Mantorp.

Ringsekreterarutbildning och ultraljud!

I helgen, både lördag och söndag ska jag ge mig på ringsekreterarutbildningen. Det blir två heldagar som jag ser fram emot. Blir säkert en del "korvstoppning" men det ska nog gå bra. Brukar vara gott fika när Östrgötlands kennelklubb arrangerar något så man får lite extra energi!

På måndag den 23 är det Babbens 28:e dygn från första parningen och då ska vi träffa Sara på Valla djursjukhus och göra ett ultraljud. Hoppas! Det skulle vara så underbart roligt! Men....man vet aldrig. Har ett väldigt valpsug och det kan vara farligt! Blir det valpar, behåller vi nog en. Dessutom har faktiskt några hört av sig och visat intresse och det är roligt! Men ska jag spara en valp från varje kull...ja då blir det nog för mycket. Till nästa höst är det förmodligen dags för både Lillan och Liisa om allt är väl med höfter och ögon. Liisa är Anita Whitmarsh delägare av, så där är Buse den tilltänkta. Lillan vet jag inte riktigt. Det finns så många fina hanar!

Lite mer inplanerade trevligeter som är hundrelaterade framöver, men det återkommer jag till!

Ha en bra dag!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.05 | 13:23

Trevlig och bra introduktion.
Jag ensamstående pensionär på 79 år, fysiskt i bra form, går 10 km utan problem. Bor nära natur. Bedömmer ni hunden lämplig för mi

...
26.08 | 00:23

Hej! Jag har tyvärr inga valpar just nu.

...
25.08 | 19:01

Hej vad kostar det att köpa valp av er?vill gärna köpa en västgötaspets!

...
27.01 | 20:49

Hej. intresserad att köpa en västgötaspets tik. Jag bor i Norge och kommer flytta ut från Oslo till "landet" i slutet av 2018. hur ser valpkull planer framöver?

...
Du gillar den här sidan