Valputställning i Mantorp.

Utställningsdags!

Nu börjar vintern lida mot sitt slut (hoppas jag!) och i helgen tuffar vi iväg till Strängnäs i dagarna två. På lördagen på Kennelklubbens utställning och på söndagen är det specialutställning. Spännande!      Egentligen skulle jag vilja testa Liisa istället, men hon är inte riktigt redo än. Måste träna lite mer först. Har anmält henne till en handlerträning med Lelle Falheim som är fem tillfällen lite senare i vår. Känns spännande!

I går var det årsmöte i Östergötlands kennelklubb och jag fick äran att bli invald som suppleant i styrelsen. Hedrande. Hoppas att jag kommer att kunna bidra med något.

Ringsekreterarutbildningen går sådar. Råkade ut för en mindre pedagogisk ringsekreterare och nu känner jag att det där är nog inget för mig. Känner mig förnedrad. Jag vet att jag hade otur, att hon kanske hade en dålig dag, men får man verkligen bete sig hur som helst mot sina medmänniskor? Jag valde att inget säga, tycker att man ska vara trevlig och visa hänsyn både mot varandra och utställarna. Är man nybörjare behöver man stöd och inte skäll!!!! Gråter

Hundarna mår bra, Lillan är på väg ur sitt andra löp. Liisa har jag problem med att hitta ett foder som hon vill äta. Nu får hon mest mush/barf och ett valpfoder som fungerar ibland. Suck!

Rapport om hur utställningen gick kommer!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

25.06 | 21:57

I dag började Jenny löpa så nästa helg åker vi till hanen. Mer info på Facebook; Vallerängs västgötaspetskennel

...
21.06 | 22:50

Ja,tror Jenny börjar löpa en dera dagen.

...
21.06 | 13:46

Kommer ni ha en kull i sensommar/höst?

...
09.05 | 13:23

Trevlig och bra introduktion.
Jag ensamstående pensionär på 79 år, fysiskt i bra form, går 10 km utan problem. Bor nära natur. Bedömmer ni hunden lämplig för mi

...
Du gillar den här sidan