Valputställning i Mantorp.

Tiden flyyyyger, nu är de små tre veckor.

Alla valpar verkar må bra, äter och frodas. Det har börjat lekas i lädan, morrningar och svansviftningar. Redan börjar det märkas vilka som är lite kaxiga och vilka som vilar sig i form. Fast det kan ju ändras såklart. Lite tänder börjar sticka fram också. Och köttfärs med lite äggula, det är mums! Det är nog tur det för Lillan tycker ibland att det är liiiite mycket med tio illbattingar som drar i hennes spenar.

Lite nyttig fakta till er valpköpare; valparna är vid leverans registrerade i Svenska Kennelklubben, veterinärbesigtigade och vaccinerade, medlemskap i Specialklubben för västgötaspets, försäkrade i Agria, äter valpfoder; Four Friends Puppy; foder följer med men det kan vara bra att köpa hem också. Vill man byta foder, går det givetvis bra, men fasa ut, byt lite varje dag. Annars kan det bli problem med magen. Matlista med klockslag och mängd för den första tiden. Snuttefilt.

Kennelklubben har producerat en film; Välkommen valp, den får ni också med. Tja, fortsättning följer, har säkert glömt hälften, men det är några veckor kvar innan leverans. Om 1-2 veckor går det bra att komma på ett första besök.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.05 | 13:23

Trevlig och bra introduktion.
Jag ensamstående pensionär på 79 år, fysiskt i bra form, går 10 km utan problem. Bor nära natur. Bedömmer ni hunden lämplig för mi

...
26.08 | 00:23

Hej! Jag har tyvärr inga valpar just nu.

...
25.08 | 19:01

Hej vad kostar det att köpa valp av er?vill gärna köpa en västgötaspets!

...
27.01 | 20:49

Hej. intresserad att köpa en västgötaspets tik. Jag bor i Norge och kommer flytta ut från Oslo till "landet" i slutet av 2018. hur ser valpkull planer framöver?

...
Du gillar den här sidan