Tiden flyyyyger, nu är de små tre veckor.

Alla valpar verkar må bra, äter och frodas. Det har börjat lekas i lädan, morrningar och svansviftningar. Redan börjar det märkas vilka som är lite kaxiga och vilka som vilar sig i form. Fast det kan ju ändras såklart. Lite tänder börjar sticka fram också. Och köttfärs med lite äggula, det är mums! Det är nog tur det för Lillan tycker ibland att det är liiiite mycket med tio illbattingar som drar i hennes spenar.

Lite nyttig fakta till er valpköpare; valparna är vid leverans registrerade i Svenska Kennelklubben, veterinärbesigtigade och vaccinerade, medlemskap i Specialklubben för västgötaspets, försäkrade i Agria, äter valpfoder; Four Friends Puppy; foder följer med men det kan vara bra att köpa hem också. Vill man byta foder, går det givetvis bra, men fasa ut, byt lite varje dag. Annars kan det bli problem med magen. Matlista med klockslag och mängd för den första tiden. Snuttefilt.

Kennelklubben har producerat en film; Välkommen valp, den får ni också med. Tja, fortsättning följer, har säkert glömt hälften, men det är några veckor kvar innan leverans. Om 1-2 veckor går det bra att komma på ett första besök.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

14.09 | 08:04

Du kan väl ringa mig i dag; 0708703148
Mvh Ann-Katrin

...
13.09 | 23:31

Hej!

Är intresserad av att köpa en hanvalp om det finns någon kvar. Har haft ett antal västgötaspetsar min första köpte jag redan 1970 10 på gammal.

...
25.06 | 21:57

I dag började Jenny löpa så nästa helg åker vi till hanen. Mer info på Facebook; Vallerängs västgötaspetskennel

...
21.06 | 22:50

Ja,tror Jenny börjar löpa en dera dagen.

...
Du gillar den här sidan