Vallerängs Jenny Jazz BOB puppy in Gothenburg.

Our little sweetheart Jenny, was BOB puppy. And in the finals she was picksed out as one of ten. It was 60 puppies in the finals so we are very proud over our little girl.

Jenny vår lilla raring blev på fredagen BIR-valp och i finalringen blev hon utplockad som en av tio bland totalt 60 BIR-valpar av andra raser. Sedan var det stopp. Vi är så nöjda. Mamma Lillan blev bäst i championklassen och sedan tredje bästa tik i rasen. Också mycket bra. Endast 7 månader sedan hon fick sin stora valpkull.

Jennys resultat är egentligen inte viktigt utan hur hon hanterade situationen, hon var stencool! Inte helt bekväm kanske i stora finalringen med hög musik och hundar av alla möjliga raser men helt klart godkänt.

Vi träffade även syrran Fanny och var på pizzakväll hemma hos dem. Supergott! Fanny var också duktig och visade sig superbra.

Det var en riktigt trevlig helg med bara glada och trevliga människor och hundar i ringen och utanför. Lite jobbigt väglag när vi skulle hem, men lagom fart så gick det bra.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

14.09 | 08:04

Du kan väl ringa mig i dag; 0708703148
Mvh Ann-Katrin

...
13.09 | 23:31

Hej!

Är intresserad av att köpa en hanvalp om det finns någon kvar. Har haft ett antal västgötaspetsar min första köpte jag redan 1970 10 på gammal.

...
25.06 | 21:57

I dag började Jenny löpa så nästa helg åker vi till hanen. Mer info på Facebook; Vallerängs västgötaspetskennel

...
21.06 | 22:50

Ja,tror Jenny börjar löpa en dera dagen.

...
Du gillar den här sidan