Valputställning i Mantorp.

Sakta men säkert lär jag mig ett för mig nytt hantverk.

Drejar nu i liten skala. Är ledig från mitt arbete som skolsköterska på ERLA-skolan Östra en dag i veckan och arbetar hemma i min verkstad.

Mest uppskattat har väl mina muggar med västgötaspetsar på varit.

Tar i viss mån emot beställningar.

Se gärna på bilderna under fliken keramik.

Tjejerna busar i Ekbackarna, Norrköping

Our little sweetheart Jenny, was BOB puppy. And in the finals she was picksed out as one of ten. It was 60 puppies in the finals so we are very proud over our little girl.

Jenny vår lilla raring blev på fredagen BIR-valp och i finalringen blev hon utplockad som en av tio bland totalt 60 BIR-valpar av andra raser. Sedan var det stopp. Vi är så nöjda. Mamma Lillan blev bäst i championklassen och sedan tredje bästa tik i rasen. Också mycket bra. Endast 7 månader sedan hon fick sin stora valpkull.

Jennys resultat är egentligen inte viktigt utan hur hon hanterade situationen, hon var stencool! Inte helt bekväm kanske i stora finalringen med hög musik och hundar av alla möjliga raser men helt klart godkänt.

Vi träffade även syrran Fanny och var på pizzakväll hemma hos dem. Supergott! Fanny var också duktig och visade sig superbra.

Det var en riktigt trevlig helg med bara glada och trevliga människor och hundar i ringen och utanför. Lite jobbigt väglag när vi skulle hem, men lagom fart så gick det bra.

Nytt år och nya utmaningar.

Nu närmast åker vi till My Dog i Göteborg. Vi ska ställa ut Lillan och Jenny. Får se om jag kan låta bli att klanta till det denna gång...Cool Från den senaste kullen ska förutom vår Jenny Jazz, Fanny Funk ställas ut. Ska bli så roligt att få se henne igen. Även kallad Pirrayan efter visst gnagande på stortår! Vi ska även stå i rasmontern under torsdagen.

Fått flera förfrågningar om valpar, men just nu är det inte aktuellt....men den som lever får se. Spana efter en lämplig hane kan man ju alltid göra. Kanske en röd? Fast som sagt inte just nu...eller?

Har en sida på face book där flera av valpköparna har kontakt och skickar in bilder, det är SÅ roligt! Jenny är nästan lika hög som de vuxna nu, men fattas på bredden. I ansiktet kan man också se att hon fortfarande är ung. Busig? JA! Tur hon har Liisa som leker med henne. I dag har vi varit en sväng till pulkabacken och vallat vårt kontaktfamiljbarn. Skoj!

Ha det bra, så kanske vi ses i Göteborg?

Senaste kommentarer

09.05 | 13:23

Trevlig och bra introduktion.
Jag ensamstående pensionär på 79 år, fysiskt i bra form, går 10 km utan problem. Bor nära natur. Bedömmer ni hunden lämplig för mi

...
26.08 | 00:23

Hej! Jag har tyvärr inga valpar just nu.

...
25.08 | 19:01

Hej vad kostar det att köpa valp av er?vill gärna köpa en västgötaspets!

...
27.01 | 20:49

Hej. intresserad att köpa en västgötaspets tik. Jag bor i Norge och kommer flytta ut från Oslo till "landet" i slutet av 2018. hur ser valpkull planer framöver?

...